Search This Blog

Sunday, January 27, 2013

#LooxGiveaway & Makeup Challenge Kontes

Looxetes, apa yang spesial dari bulan Januari?
Tentunya semangat tahun baru. Dan ada satu lagi yang spesial, yaitu ulang tahun Looxperiments. Yup, bulan Januari 2013 ini, kami berulang tahun yang kedua. Sudah dua tahun lho, Looxperiments menjadi taman bermain, wadah berbagi dan tempat belajar tentang make up, fashion, dan hal-hal lain seputar itu.

Untuk ulang tahun Looxperiments yang kedua ini, kami ingin berbagi kegembiraan bersama Looxetes. Kami mau bagi-bagi hadiah!!

Gimana nih cara dapetin hadiahnya? Gampang banget, caranya:
  • Copy paste posting pengumuman #LooxGiveaway ini di blog kalian masing-masing, dan sertakan link posting ini.
  • Letakkan banner dan URL ke link pengumuman #LooxGiveaway ini di side bar blog kalian:

  • Pada commenting system blog ini, tinggalkan link posting mengenai #Looxgiveaway yang kalian tulis di blog kalian, dan tinggalkan juga masukan, saran, kritik, atau apapun yang diperlukan untuk perbaikan blog kami. Masukan dari Looxetes sangat kami butuhkan, agar Looxperiments tetap menjadi taman bermain yang menyenangkan bagi kita semua :).

#LooxGiveaway ini akan dibuka dari tanggal 3 Januari 2013 sampai dengan tanggal 27 Januari 2013 jam 12 malam.



Apaan nih hadiahnya?


source: http://www.muastore.co.uk/
MUA 24 Shade Immaculate Eyeshadow Palette, MUA 12 ShadeUndressed Palette, dan MUA Nail Quake Varnish masih dalam perjalanan.


Kami akan memilih 3 orang pemenang dengan saran dan kritik yang paling OK, dan masing-masing akan mendapatkan :

Pemenang Pertama akan mendapatkan:  
  • MUA 24 Shade Immaculate Eyeshadow Palette,
  • MUA Nail Quake Varnish, dan 
  • Kalung cantik dari Maniquwawa
Pemenang Kedua akan mendapatkan: 
  • Paket Kosmetik dari Revlon, dan 
  • Kalung cantik dari Maniquwawa
Pemenang Ketiga akan mendapatkan: 


Terus, kalau nggak punya blog gimana dong?

Jangan khawatir. Bagi yang nggak punya blog, kami tetep akan bagi-bagi hadiah. Akan ada Makeup Challenge yang seru banget dan penuh hadiah via Twitter pada tanggal 25 sampai tanggal 27 Januari ini.

Jangan sampai ketinggalan ya!

Sunday, October 14, 2012

First tattoo



One day, i was in blue mood. No one here to talk to, and i still need something to get away from my thoughts. And i didn't play with my make up stash for a long time, so yeah i decided to do some make up. I don't want to do something extravaganza, so i pick Hyuna style from Gangnam Style music video.
Knowing that i would never ever looking like the korean girls and i need more challenges to ease my pain...so i decided to make a tattoo on my right shoulder.




So if you can see my make up, it's a simple one. Nude and dark brown over my crease and buffing it slightly. The different is the eyeliner shape, i didn't wing it..instead i draw it in half circle. Like a moon shape. It makes my eyeshape more....define. I love it :)
The most important thing about korean look is clear skin, soft pinkish cheek and pouted lips. I didn't countour my face too much. For the lips i use nude pink lipstick and a bit fuschia in the centre.

And the tattoo...
I choose my right shoulder and draw it with my left hand. I am right hander by nature, so yeah being a left hander for a while is quite challenging. It's good since i need another thing to think instead of my bad mood. It's actually a shark hammer, though i called it ikan patin.
It's my friend's tattoo actually. I remembered when first he got the tattoo and showed me, i thought it's ikan patin and not a hammer shark :) LOL
And why i didn't get the sample for my tattoo from another source. Lots of tattoo pic over internet and more cool.
Well, maybe because i like him. And i think the shape is more easier to draw with my left hand. And it was easy and relaxing... :) I love the result.

Cute sweet girl with a tattoo? I love the combination :P
I showed this pic to him, and he said it looks similar to his and looks real.
So yeahh...i loved what i do, and i miss you.

Saturday, October 13, 2012

Biru



You know that I'm a crazy bitch
I do what I want when I feel like it
All I wanna do is lose control
 But you don't really give a shit
You go with it, go with it, go with it.
'Cause you're fucking crazy rock'n'roll

Wednesday, May 30, 2012

Will you still love me

Will You still love me
when there is no concelear can cover up my wrinkle
when i can't choose what color to put on my eyes, instead i throw all upon my face
when there is no fake lashes mascara can brighten up my eyes
when i can not choose to wing or not to wing the eyeliner
when the 'nars orgasm' blush just not so me but i still say my haul coz everybody said so
when i put way too much shading to slim down my face and skip the exercise
when you're in trouble, all i can say is 'this mascara will open up your eyes'

Will you....still love me?








Or you just want to punch me instead....


Wednesday, May 23, 2012

Silahkan kalah sebelum menang

Halah judulnya lebay dan putus asa amat ya...hahahahaha
Yeahhhh gue gak masuk jadi finalis lagi duonggg. Beberapa bulan lalu gue ikutan lomba "Oriflame Face Of the Year Make Up Make Over Contest". Agak kepedean sebenarnya secara gue bukan make up artis dan baru coba-coba make up belum setahun. Isi make up kit ku aja masih minim, tapi ya itu pengen menjajal diri aja.
Ini foto-foto make over yang gue submit :




Yo Before

Yo After


Oh well, banyak pelajaran yang bisa diambil setelah melihat foto-foto finalis.
1. It's all about packaging. Semua hasil foto studio dengan pro lighting
2. Totalitas, rambut-pakaian-properti dsb. Bukannya gue gak all out dengan karya gue, tapi yahh agak beda hasilnya kalo lo punya 'modal'
3. Modal, either itu duit atau skill. Gue emang bukan make up artis betulan, bikin rambut aja gak bisa. Mestinya gue keluar modal dikit buat ke salon dll
4. Hoki, ini tips dari temen gue yang MUA Pro. Agreed!

Eh tapi gue tetep kasih vote ke karya yang gue suka sih :D kalo mau kasih vote silahkan ke sini aja.
Good Luck buat para finalis.
Dan buat saya.....KEEP YOUR SPIRIT UP MYRNA!!!

Monday, May 21, 2012

Learn to win

Okey, they don't pick me as the finalist. I was so sure that eventhough i won't win the contest, i still can be one of the finalist. But yeah .... Here you can see the finalists.

Lesson learnt people, kita berencana tuhan yang menentukan. Bukan begitu???
Preparation and practice make everything perfect, So......SEMANGAT. Prepare for the next competition. Wait and see!

Sunday, May 20, 2012

Looxperiments MakeUp Challenges

This beauty blog always make a thematic make up challenge every 2 weeks. I always tried to submit, somehow it helped me to practice my make up skill. I need to challenge myself, so this blog gave what i need.

Here are what i did based on their theme

Flapper

Gyaru

Chinese New Year
                                                          

Disney Challenge - Queen Grimhilde
                                           

Floral
                                                               

Hello Yellow
                                                               

Cleopatra
                                                               

So yeah....IMHO i'm getting better each day, rite? LOL

Saturday, May 19, 2012

#Looxgiveaway & MakeUpChallenge - Black Swan


Oh yeah, finally  Looxperiments make the #Looxgiveaway and Makeupchallenge contest. i take this as real challenge since the winner will get the beauty product/make up tools from Indomakeup.com. If you want to join the contest, please check the requirement here.

I choose Black Swan tutorial this time. I don't post any tutorial pics coz ...hey what for? You can check the tutorial here, it's easy :D 

So here are the results


   
 


For the look i use :
- Oriflame duo core foundation in Porcelain
- Krayolan in natural beige (I think)
- Maybelline Hyper diamonds eyeshadows in GY-1
- Red eyeshadow (hope you can see slightly red on the inner conner of my eye)
- silky gel Liner
- Maybelline hyper curl mascara
- Fanbo compact powder mix with pixy peach blush
- Revlon Lipstick in crimson

Oh well, since i really want to win this contest...i make a modification  to the look. Take a look!





So yeah, if they pick me as the finalist..make sure you give your vote for me hehehehehe You know how hard i try :D

Ps: I hope my blog is not the one hit wonder blog wanna be



Hello

The blog was born on 2009, never post anything since that. Thanks to looxperiments, i finally activated this blog
Welcome and enjoy!